Mätt understreck tjej understreck 92

Jag har nyss tryckt i mig nästan en hel cheddarburgare med tillbehör från Sibylla. Jag är gal1 mätt! Igårkävll var jag och Sebby hemma hos Robin tillsammans med han och Jossan. Vi satt mest på balkongen och pratade och så käkade vi (jag) popcorn, jordgubbar och choklad. Sebby sov iallafall här sen, och idag har vi bara chillat och... ätit. Jag klagar då icke.

Saknas: Två söta vänner

Två av mina vänner har ju sedan några veckor flytt landet, (eller okej, en har flytt landet och en har flytt till landet) och jag saknar dom här tjejerna så himla mycket! Ser fram emot att träffa er och göra en massa roliga saker. Emelie och Louise, var vänliga kom hem snarast! ♥


Grattis Charmander!


Igår var det ingen vanlig dag för det var Sebby Gagas födelsedag! Det firades med paketöppning på morgonen och senare tillsammans med släkt och familj och jävligt god mat. Bilder finns i kameran så dom dyker upp snarast. Hoppas du hade en rockig dag, I love you! ♥

Så kan det gå

Hej på er. Jag har gjort illa mig rejält. På vilket sätt? Jo, det ska jag berätta för er nu. Det var nämligen såhär att jag hade varit hos farmor för att hjälpa henne lite med hennes dator och när jag skulle ta min cykel och cykla hem så hade det regnat lite så pedalerna var lite blöta. Detta var egentligen inte något problem fram tills dess att jag cyklade i en nerförsbacke och sedan direkt en uppförsbacke. När jag kommit upp för backen så ska jag ställa mig upp på cykeln och börja trampa för att få ny fart.

Vad tror ni händer? Ja eftersom att pedalerna var blöta så gled mina fötter av och liksom hamnade under pedalerna och detta gjorde att mina bara knän skrapades emot asfalten vilket ledde till att jag nu har ett jättestort skrapsår på ena knät och två lite mindre på det andra. Det gör så jävla ont verkligen, och jag började gråta eftersom jag blev så chockad och på grund av smärtan. När jag äntligen kommit hem efter olyckan så tvättade mamma såren med Alsolsprit och det gjorde så ont efteråt att jag höll på att spy. Det svartnade för ögonen och jag blev jätteillamående.

Nu är jag iallafall hemma hos Sebastian som har hjälpt mig att tvätta rent såren med saltlösning och satt på nya plåster. Ont har jag, skrapsår är inte kul. 

(Bild från Google, detta är alltså INTE jag)
Men ungefär såhär ser det knät ut med dom två små såren på. Jag håller själv på att spy när jag ser det andra, det är hemskt. Fasar inför att ta bort plåstret. Usch och fy.

Jag kan inte sova

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Haha ja tänk för att jag gööör det!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Sana-sol! Så jävla gott var det.
Vad åt du senast?
Chips eller choklad.
Har du fått någon komplimang i dag?
Haha ja det har jag.
Har du varit med i en rättegång?
Nej.
Är du polare med grannarna?
Det vill jag inte påstå haha
Vilket språk pratar din pappa?
Svenska.
Vilka länder har du bott i?
Sverige bara!
Senaste piercingen?
Never had one!
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
Idag!
Gay?
Neeee
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
Ja... Det värsta som finns.
Har du något husdjur?
Tussen & Smulan hahaha
Har du täckt någons hus med toapapper?
Palla haha. Nej det har jag icke!
Hur bra är din syn?
Bra I guess
Har du varit på ett party?
Många feta parteeyyn.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
N-E-V-E-R E-V-E-R!
Har du varit utomlands?
Japp!
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
Min mammas och pappas? Var så liten dock men jag antar att det är det bästa.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Svar: Ja.
Var är dina syskon just nu?
Tess och Gina ligger väl och sover hemma hos pappa, Ida är i Gävle
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Jag minns iallafall att den var jävligt jobbig, men inte vad den handlade om dock.
Vem ringde dig senast?
Sebby Gaga
Vilken tid gick du upp i morse?
Runt 12
Vad ska du göra i helgen?
Chilla, fira Sebbe som fyller år!
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
"Vad gör du? :)"
När var du riktigt sjuk senast?
Dagarna innan P&L
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Igår, Kent HIHI. Okej, inte vem utan vilka blir det ju då.
Vad finns i din bakficka?
Har inga byxor på mig just nu hahaha
Har du färgade linser?
Nej
Vad gjorde du klockan två i natt?
Låg bredvid Sebbe i sängen och försökte sova
Vad är det första du gör på morgonen?
Kissar oftast
Vad ska du göra efter det här?
Slagga!


Tackar Henna för denna! (Jag rimmade hihi)


Henna har gjort en illustrerad bild av mig och jag tycker att den blev fin. Slänger iväg ett stort tack till henne här: Tack som fan! Grym äru.

Kent@Långholmen


Bild: Rockfoto.nu

Igår så var det äntligen dags för att se Kent efter flera månader av väntan och längtan. Det var jag, Sebastian och Mathilda som tog oss till Långholmen och när vi väl kom dit så kirrade jag och Sebbe varsinn tröja med Röd-tjejen på. Efter en väldigt lång spelning av förbandet Punks Jump Up så var det äntligen dags och det var minst lika bra den här gången som på P&L. Så fint, så fint! ♥

Avslutningsvis vill jag bara säga att den här låten äger: Kent – Vy från ett luftslott - Punks Jump Up Remix


Sjung för mig igen, du är som snöfall


Tjo. Färgade håret för nån timma sen, verkligen på tiden. Har även målat naglarna och fixat lite. Fint blev det. Nu tänkte jag borsta tänderna och lägga mig i sängen samt slå en pling till Sebastian. Sen ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon. Jobb som väntar. Efter jobbet blir det Kent. Lycka!


Ny header. Vad tycks?


Säg bara till när, var, hur


Oskar langar, Danne langar. Jag gillar detta skarpt iallafall. Fast jag måste säga att solo-Oskar var en besvikelse igår på Allsången.

Filthäng på Gröna Dalen

Det är mitt i natten, nästan morgon här i Sverige när jag skriver detta inlägg. I mitt rum surrar en fluga runt och jag vet att snart när jag ligger i min säng och ska sluta mina ögon och försöka sova så kommer den där flugan att irritera mig. Men just nu är det ett litet problem eftersom jag ännu inte lagt mig.

Ikväll har jag umgåtts med Jossan, vilket var hundra år sedan. Vi satt på en mysig filt på Gröna Dalen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var härligt. Nu har jag nästan precis landat hemma efter en lagom svettig cykeltur med ena handen på styret och andra med telefonen i högsta hugg med Sebbe på linjen. Man vill ju inte cykla hem genom Bålsta i mörkret mitt i natten, nej nej. Det är för läskigt. Sen är jag väldigt feg och rädd också, men det är en annan femma. Imorgon väntas jobb mellan 11:00 och 15:00 så det är nog dags att hoppa ur kläderna och krypa under täcket.


Lille Jossan med fabbiströjan. Vi gick jämt runt i dom där jävla tröjorna från H&M Herr. Så jävla fula och skabbiga. Men nu är det faktiskt 2010 och jag sitter här med min nya Pippi-tröja jag fick av mamma idag!

OBS! Ser ni att jag skrev nya? Japp, jag har fått en blå med vita ränder. OBS!

Nä, ni. Tror det är dags att sluta ögonen och förhoppningsvis slippa somna till flugsurr. Godnatt på er, nattugglor.


Jag är en vampyr



Godkväll. Ligger i sängen och lyssnar på musik, som så många gånger förr. Det är nice, jag gillart. Saknar Sebastian så otroligt mycket. Känns konstigt att sova hemma. Var ett tag sen. Ville mest bara säga det, tror jag. Nu svettas jag ihjäl. Måste öppna fönstret. Över och ut godnatt och SLUT!

Sex and the city 2 och reashopping i Kista


Linne 50 :-, Monki


Ba en cool väska 175 :-, Monki


Hoodie 49:-, Gina Tricot


Och äntligen har jag hittat en bikini som jag gillar.
49:-/del, Gina Tricot


Btw så var filmen så jävla bra. 4/5 toasters!

15 juli 2010 12:44



Godmorgon kompisar! Nyvaken tjej på bilden. Alldeles för en stund sen vaknade jag upp med jordens värsta snemvärk så jag gick upp och tog en muffins och nu känns det lite bättre. Om cirkus en timme ska jag ta bussen hem till Bålsta och lite senare i eftermiddag ska jag, mamma och Ida åka till Kista för att käka och gå på bio. Låter som en riktigt bra idé, tycker jag. Och som pricken över i:et så får jag min lön idag. Score!
Hoppas att ni alla får en trevlig dag i värmen, puss & kram.

PS! En vecka kvar till Kent. DS!

Igårkväll bakade jag muffins






Och de blev för första gången riktigt goda. Kladdkakemuffins kanske är lite min grej ändå? När jag ska försöka göra vanliga muffins så tycker jag alltid att dom blir så torra, men dom här blev superkladdiga och supergoda!

Receptet hittade jag här!

Har glömt att visa er


Detta underbara nagellack som jag haffade på ICA för några dagar sedan! Detta är nog det första nagellack jag köpt själv som inte är av märket Depend, och tacka fan för det! Här kommer lite för- och nackdelar med att använda Depend:

+ Det är billigt
+ Det finns många fina färger
+ Det är bra att ge bort som nödpresent, haha
- Det har världens sämsta kvalité, skavs av snabbt!
- Det är pyttesmå flaskor, vilket skulle kunna vara ett plus...
- Men det klibbar och blir tjockt nästan direkt = går inte att använda igen
- Sämst borste vilket gör att man minst måste måla 3 lager för att få den rätta nyansen.

Hm, är det bara jag eller ska jag aldrig mer lägga pengar på skit? Isadora rockar!!!

Good morning







(Detta inlägg skulle jag ha publicerat imorse, men sen fixade jag med annat och det glömdes bort.)
Det var iallafall så himla fint väder när vi vaknade imorse. Solen sken och det gick för en gångs skull att andas... Det var så skönt! Sebbe vattnade blommorna åt sin mamma medans jag lagade frulle och det fick bli äggmackor och småddi. I ♥ småddi.

Nästa: Bålsta, slutstation

Tja tja! Nyss hemkommen från jobbet och som vanligt gick det inga bussar med destination Kalmarsand så det fick bli till att knata. När jag kommit typ till Fånäs blir jag dock glatt överraskad av Nathalie och Snea som var ute på biltur. Självklart fick jag skjuts den sista biten = lite mindre svettattack. 

Ni skall bara veta hur onice det var att sitta i kassan idag, det var 150 grader säkert och svetten rann fan överallt. På ryggen, i facet, överallt. Fräsch brud, inte sant? Well, nu ska jag ta och packa en väska och bege mig iväg. Destination? Sebby Gaga. Det blir nog finfint. Förresten gillar jag ordet destination. Över och ut, slut!

Ah juste, glömde säga att några bilder från några randomtillfällen kommer på ingång här:

Rockar fett!!!
Lek inte söt okej?!? Du e redan!
Mest till Lollo, Melissa va sötast på hela jorden. Man ville klappa på henne som en katt. Mjau mjau!
Drar en XD ba!!!

VECKANS BABE

Är Jessica Kohut. När denna bilden togs gick Jessica och jag kanske i åttan? Den fräsiga gula tröjan hon har på sig är dock snäppet äldre och är av märket Wow från den dåvarande fjortisbutiken BikBok. Jessica valde att bära den under ett luciatåg också, då hon var en... lussebulle. Påhittigt, Qes. Men vi ska inte ta och haka upp oss på tröjan utan på frisyren. Jessica, vafan tänkte du med?! Var det Kleopatra du kallades, eller? Hahaha HÄR kan ni läsa denna snyggings blogg. Grattis till titeln, babe! ♥

Och alla känslor slog och sprängde

Har jag förresten berättat att jag såg Kent på P&L? Det var så underbart, det var nog nästan det bästa jag gjort i hela mitt liv. Vi hade så sjukt bra platser och jag bara stod där mellan Cammish och Sebbe och kunde inte stå still. Och när de avslutade med
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare ) och alla dessa röda fåglar skjöts ut och svävade över publiken, då var jag lycklig. Om 11 dagar är det dags igen, Kent här kommer jag! ♥

Kent - Skisser för sommaren P&L 2010

FF FF FF!

Hej på er trogna läsare (än är ni inte 0...). De senaste dagarna har jag i princip bott hemma hos Sebbe då han har FF! Så himla coolt. Jag har hängt med min syrra, hennes pojkvän, med Sebbe såklart men även med Mathilda som varit hemma i Häggeby på besök under helgen. Det har varit mycket nice och idag när vi skjutsade hem henne till Stockholm igen, så tog vi oss en sallad från en flashig pizzeria runt hörnet. Gott. 

Sen var det de där P&L-bilderna ja, de finns på min syrras dator men hon sitter ju fast vid den 24/7 så det är lite svårt att få tag på dom. Min dator är som ni kanske vet fortfarande trasig och min kamera är full med sand och går inte att starta. Inte min systemis som tur är... Då hade jag D Ö T T! Aja, bilderna kommer när dom kommer, jag är fett svettig. Över och ut, slut! ♥

Glad_tjej92 hemma hos Sara på studentmottagning

Typ dagens i förrgår

Detta hade jag på mig för cirkus två dagar sen.
Byxdress - BikBok och fakeconverse - Skopunkten typ? Fett billiga iaf.

Värmeslag

Alltså, är det bara jag eller har hela jävla bloggvärlden dött lite nu under sommaren? Fast jag förstår ju om man inte orkar sitta och löka sönder framför datorn. Själv ligger jag som en strandad val i soffan hos Sebby Gaga och kippar efter luft. Eller okej, inte riktigt. Imorgon har jag förmodligen en dejt med Pussempa, det skall bli trevligt. Okej, tillbaks till soffan, jag smäller av!


Du är bäst

5 månader med Sebby Gaga ♥


Jag älskarey rockis

A polaroid from Borlänge

Håll UT mina vänner, bilderna från P&L som jag lovat kommer. Men min kamera har fått sand i sig och vägrar fungera, samt att min dator är trasig som ni kanske redan visste. Här får ni iallafall ett smakprov, puss på er.


Så jävla ROCK asså

Innan jag visar er bilderna från P&L måste jag faktiskt ta mig tid att skriva ett litet inlägg tillägnat en kille vid namn Andrez Antonio Richardo Esteche. Anledningen till detta är för att det är hans födelsedag idag! Så jag vill passa på att gratulera Mt på hans stora 18-årsdag. Grattis på födelsedagen! ♥


Här får ni en bild på födelsedagsbarnet tagen typ år 07 på en strand vi alla kallar Ekilla. Tyckte att det passade fint nu på sommaren och allt!

Hemma från P&L 2010

Hej på er. Har ni haft en bra vecka? Det har jag iallafall, till och från. Var ju sjuk på måndagen då vi åkte och det höll i sig några dagar även under P&L så jag var inte så tagg dom fyra första dagarna typ? Har iallafall aldrig snytit ut så mycket snor någonsin i mitt liv som jag gjort under den här veckan... Alltså det var helt jävla groteskt mycket! Tog liksom aldrig slut. Kan glädja mig åt att vi hade fint väder alla dagar utom en då det ösregnade. Det var nice med solen men den tog fan kål på en ibland också. Vi byggde en liten skuggplats i campet där vi satt och häckade under dom mest gassande timmarna. NU ska jag kirra med alla bilder och sen får ni se dom i ett eget inlägg? Låter fint. Hörs snarre då!

RSS 2.0