ett nytt år på ingång

Hej på er därute! Jut nu är jag hemma hos familjen Ögland, vi har avnjutit en god middag och nu ska jag och Lollo snart bege hos hem mot mitt crib. Väl där ska vi fira in det nya året med oss, oss och... oss. Nu måste vi gå!!!!!!!!
TJUZ

HTC Wildfire

Denna blev jag alltså ägare till under julaftonskvällen. Hur jäkla underbart är det inte, tror ni? Även min syster blev ägare till en sådan här, fast en vit. Jag gillar den som tusan och den röda färgen är ett stort plus! Slänger in ett tack till världens bästa mamma och Ante Budde här: Tack!!!

Julafton 2010

Min blogg har stått stilla under julafton och juldagen, men här får ni bilder från självaste julafton! I år firade vi hemma hos pappa, vilket var sjukt mysigt. Julklapparna då? Hur jävla bra som helst. Ska visa den bästa saken i nästa inlägg hade jag tänkt. Hoppas ni hade en fin jul!

Vy från ett luftslott (Punks Jump Up Remix)

Godmorgon bloggis! Har i princip nyss klivit upp ur sängen och ska alldeles strax sätta på lite musik så jag kan städa mitt rum. Astråkigt verkligen. Lite senare idag blir det jobb, och sen ska jag hem till pappsen. Förhoppningsvis så kommer Elina till oss ikväll också. ♥ Och imorgon är det julafton... Vart fan är julkänslan?

Julklappsshopping och julbord

Fin bild jag hittade i mobilen nyss, från hänget på Rilles i fredags

Idag har jag varit i Kista med pappa och Ida. Köpte lite julklappar till oss själva, från farmor dock. Det satt fint det där, att få välja julklappar själv. Men bara från farmor, lite spänning vill man ju ha kvar såklart. Sen åt vi kebab innan vi köpte julklapp till småglinen också. Justja, köpte en superfunky tröja + ett nagellack till mig själv också! För ett presentkort, har inte råd att lägga pengar på mig själv just nu haha! Köpte även två grejer till världens bästa Latte också, men det är en HEMLIS. Efter Kista bar det av mot skogen direkt! Skulle på julbord hos Jossan som jag inte träffat på hundra år. Vi var lite tjejer som åt och åt och åt och... åt. Mysigt var det, och gott.

NU ska jag tvätta av mig sminket och hoppa ner i sängen framför ett avsnitt Greveholm, godnatt och sov gott! ♥

Sibylla for life ♥


Ny header

Fin va? Ida har pysslat med den. Tack.

DAY 11 - YOUR SIBLINGS

Så, nu skall jag berätta för er om mina syskon. Jag har alltså tre småsystrar, varav en är min riktiga (vi har samma päron) och två är mina halvsyskon eftersom vi bara har samma pappa. 


Först har vi Ida. Det är vi som delar på samma mamma och pappa. Hon är 15 år och går i nian på Futurumskolan. Hon ser mycket äldre ut än vad hon är, och folk har faktiskt misstagit henne för att vara min storesyrra... Schysst. Jag är faktiskt tre år äldre. Ida och jag har en tendens att hamna i bråk med varandra, speciellt när jag lånat något av henne utan att fråga först, då blir hon arg. En gång för ett par år sen bråkade vi och det slutade med att hon smällde igen min dörr när jag hade fingrarna emellan. Jag började grina och ringde till mamma, då erbjöd hon mig 50 spänn för att jag skulle säga att det var en olycka. Bara för att hon skulle slippa få skit. Jag tog femtiolappen och höll tyst! Men nu förtiden är det rätt lugnt mellan oss faktiskt, vilket är väldigt skönt. Jag gillar faktiskt Ida!


Sen har vi Tess, som är 7 år. Hon är min ena halvsyrra och hon är en riktig ettakluddare. Tycker att allt med killar är äckligt, och hon skrattar ihjäl sig om man säger ord som pussas, kramas, hångla osv. Hon spelar innebandy i min gamla klubb, Valhall. Det var jag som köpte hennes första innebandyklubba (även om det var sånadär skitdåliga platsklubbor som kostar typ 100 spänn) så lite stolt är jag faktiskt att hon spelar, hihi. Jag är glad att Tess blev just en Tess, för hade hon kommit ut och varit en kille hade hon hetat Bosse... Fattar inte riktigt vad pappa och Annica tänkte där faktiskt, haha. Tess älskar att göra familjer på Sims, men inte fan spelar hon på dom sen. Hon gör dom och flyttar in dom i alla bra hus, sen spelar hon aldrig. Så när jag sen ska flytta in nånstans måste jag radera alla hennes familjer. Men jag tycker om henne ändåååå såklart!


Sist (och minst i syskonskaran) har vi Gina som är 3 år gammal, och som också är min halvsyster. Hon föddes när jag var 16 år, vilket betyder att jag är 16 år äldre än henne. Ganska stor ålderskillnad där, jag har räknat ut att när hon är 18 är jag 34... Helt sjukt ju haha. Gina fick sitt namn efter butiken Gina Tricot. Pappa och hans tjej visste inte vad dom skulle döpa henne till, och så en kväll fick pappa syn på en text på Annicas linne. Ni vet, Ginalinnen har en liten logga bak i nacken. Och vips, så fick hon heta Gina. Något fantasilöst kan tyckas, men men. Gina älskar att sitta bredvid mig och titta på när jag spelar Sims, och hon älskar när Ida eller jag sminkar oss. Då kan hon stå där och titta, helt tyst. Sen brukar hon fråga om hon också kan få "sånt där på ögonen". Haha, världens sötaste unge är hon!

Jag älskar mina systrar väldigt mycket alla tre, och även om jag inte träffar dom två minsta speciellt mycket så är dom världens mest underbara ungar ♥

Alla snubbar, alla snubbar vill ju vara katt

Rockar loss lite innan UF-mässan vi hade i skolan i fredags! Men NU ska jag titta på kanske världens bästa Disneyfilm (okej, efter Lejonkungen och Bambi). Kan ni gissa vilken det är? Just det, Aristocats.

Im the girl next door

Minns ni denna låt? Det var min fabbislåt på nån av Hits for Kids-skivorna, vet inte riktigt vilken men 4an kanske.

Tre bilder från igår som jag snodde av Megs.blogg.se

Jag och min ängel Louise drog hem till Cassie och förade lite innan det var dags för studentfest nummer 2.
Hejhej säger jag.
Och här, ja här spårar jag och Meg. Men faktum är att bilden faktiskt bara ser spårad ut, vi hade egentligen bara tråkigt på Rilles och ville liva upp stämningen lite! (Men inte fan gick det med musiken som spelades iaf...)
Över och ut, slut!

MYcket väl godkänd

Blivit mycket bilder idag, på gott och ont. Hur som helst så tänkte jag bara säga att jag fick mvg på skriftliga nationella i svenska B, och att Dessi och jag ligger på mvg-nivå när det gäller UF. Fan vad fett! Och ah, det var väl det. Förresten, jag älskar mitt hår. Godnatt och sov gott finaste läsare, hihi.

Come on skinny love

Såhär snygg finner ni mig om kvällarna, när jag sitter i soffan och lyssnar på musik och hänger på fejjan och spelar bejeweld blitz!!! Borde kanske skaffa mig ett par snäckor snart så jag slipper gå runt med dom där lurarna utanför huset, haha. Psst här kommer en bra låt!

Ty halva min tunga är blå, vad kan det bero på?

Käkade lite överblivna remmar som mitt UF sålde förrut. Smaken var blå hallon, men jag undrar om jag bara åt med halva munnen...

Kaffeplaneten!!!

Tre bilder från en fett värd fikastund med Louise efter plugget. Vi åt en asgod blåbärspaj med ovispad vaniljvisp?! Jag menar, man hör ju på namnet att det ska vispas?! VaniljVISP. Nåväl, det var gott ändå. Till det drack jag en chailatte och Louise tog en varm oboy. Så nu vet ni, hehe.

DAY 10 - WHAT YOU WORE TODAY

Hoppar över punkt 9 då jag absolut inte har någonting att skriva om det, så ni vet alltså.

Detta har jag iallafall på mig idag:
- Svarta jeans
- Grå oversizetröja
- Röd halsduk
- Kängor
Oj vad skoj!

shaisse billigt

Mina vänner, jag har genomgått en förvandling som heter duga. Kanske en liten förvabdling för mänskligheten, men stor för mig. Vad jag har gjort är väl rätt uppenbart. Jag har, med stor hjälp från världens bästa Pussempa, färgat håret blont! Helt galet, men jag gillar det. Kan tilläggas att jag ska bli lite ljusare innan jag är helt nöjd, men efter en avfärgning samt en toning måste mitt lilla hår få vila lite.


Väldigt :P-ig bild också, men meningen är att ni ska se håret. SÅ! Vad tycker ni? Blev det fint?

Världens sötaste syrra


Med toffsen på sne och en panpizza i magen

Såhär snygg är jag nu, klockan 16:38. Har nyss ätit en grandiosa minipizza och kommit fram till att: Skinkan är äcklig på alla panpizzor. Blir ledsen. 
Sista dagen på Lindex imorgon, och vem har kirrat jobb då? Ah äre jag eller? Ah det äre! Helt utomordentligt underbart!

Ett par bilder om en nätcreme


DAY 08 - A MOMENT

Det var någon gång i mitten på juli månad år 2009. Jag hade ställt klockan på nio, för att just den här dagen skulle jag börja sommarjobba i kiosken på Kalmarsand, och jag hade fått order om att vara där klockan tio noll noll prick. Men eftersom att jag bor typ 200 m ifrån den där kiosken, så var det egentligen onödigt att gå upp en hel timme innan jag skulle börja...

Nåväl. Jag drog på mig mina skönaste kläder, vilket var baggyjeans och en tisha, och började traska ner för backen mot kiosken. När jag kom fram fick jag syn på en tjej jag kände igen - Sara aka Fräs. Så det var alltså henne jag skulle tillbringa ungefär varje dag i två veckor med. Men det visste jag sen innan, så det var lugnt. Jag minns att det första hon sa till mig var "Trött?". Jag nickade bara till svar, tror jag. 

Efter ett tag kom en bil rullandes ner på stranden och det var tydligen vår chef. En sur och bitter gammal man vid namn... Äsch, det minns jag inte ens. Han gick igenom vad vi skulle göra i kiosken om dagarna. Typ hur man satte på korvkokarmaskinen och hur man laddade kaffebryggaren. Han sa också åt oss, klart och tydligt, att man bara fick dricka EN läsk och äta EN glass ELLER en korv om dagen. Fast, eh. Det höll vi såklart inte. 

När surgubben gått igenom allt vi behövde veta, låste han i princip in oss i kiosken. Och där skulle vi sitta till klockan sex. Jag kanske skall påpeka att det inte var speciellt fint väder ute, samt att det enda som fanns att sitta på där inne var två plaststolar. Jag minns att vi hade två ynka kunder på 8 h. Vi skramlade väl ihop runt 63 kr. Och nej det kommer jag inte ihåg, jag läste det i mitt bloggarkiv, hehe.

Men det som förgyllde hela morgonen var ändå chefens extremt dåliga humor. När han precis tänkte säga hejdå så frågade jag snabbt om det fanns någon radio där inne, eftersom att jag inte kunde se nån. Vad svarar han då tror ni? "Nej men vi har en MINIRÄKNARE!!!" och så skrattade han. Jag och Sara kunde inte annat än att titta på varandra och skaka på huvudet.

Redan efter en timme i kiosken var vi extremt uttråkade, så jag sprang hem och hämtade min dator, samt Alfapet. Så det spelades en hel del Alfapet och lyssnades en hel del på Trollkarlen Lurifix. Skön tid det där, när man tänker efter.

En samligt trista bilder som verkligen fångar känslan av kiosken. 

Sommar är skönt


ÅH sommar! Här var jag och Louise på presentjakt till Emelies 18-årsdag. Skönt att inte behöva ha så mycket kläder på sig.

Stay Fresh UF



Gillar du att resa? Är du rädd för att dina tvål- och schampoflaskor ska läcka i väskan? Då kan du nu vara lugn!

Detta mina vänner är nämligen vad mitt, Dessi, Ida och Martins UF-företag vid namn Stay Fresh UF, kommer att sälja! Det är lite olika varianter av tvålblad och kommer i en tjej- och en killförpackning. Vårat första säljtillfälle lär bli på julmässan i skolan den 17:e december. Kom och köp vettja.

DAY 07 - YOUR BEST FRIEND/FRIENDS

Då har vi kommit till dag 7 och det är nu jag ska berätta om mina bästa vänner, så här har ni en liten presentation om var och en. Viola!


Emelie aka Pussempa
Här har vi Emelie! Hon är en galen (som ni ser) tjej på 18 jordsnurr som älskar mode och design. Hon sista året på frisörlinjen och jag har själv låtit henne klippa mitt hår och jag säger bara det: hon vet vad hon gör! När Pussempa inte går i skolan hänger hon med oss rocktjejer eller så gosar hon med hunden Sune. Förövrigt så är Emelie en toppenvän som alltid finns och stöttar en när man så väl behöver det, samt att hon är den bästa personal shopper du kan finna! En gemensam sak som både Pussempa och jag älskar: Mysteriet på Greveholm samt Judith och Judith. Haha love på dig Pussempa!!!

Louise aka Jutta
Här mina vänner har vi Louise. Hon är också en ganska crazzy tjej på 18 vårar som gillar när det är liv i luckan! Hon går sista året på samhäll och hon är väldigt bra att ha när man behöver hjälp med plugg. Hon är en riktig idéspruta. Det var tillsammans med den här coola rocktjejen som jag skaffade min första msn. Eller ja, vi skaffade våra första msner: Little_lower och colan_999. Sveriges coolaste brudar? Det var även med henne som jag besökte Smögen med första gången. Vi fiskade krabbor, var kraxiga och bussiga och hade ut- och invända OKEJ-svettband. Minnena är många och tokiga. Jag lärde mig t.ex. min pappas mobilnummer utantill för att jag ringde honom från fritids nästan varje dag för att jag skulle följa med Louise hem. Deni! Haha love på dig också vovvis! 

Begonia aka Blomman
Och sist (och faktiskt minst hihi) så har vi Becko. Hon är en hemlighetsfull blomma på 17 snart 18 år som gillar att jobba på hemliga jobb som ingen vet vad det är för något. Därför är hon så hemlighetsfull. När jag gick i sjuan tillsammans med Louise och Emelie, hoppade Becko upp en klass från sexan till oss sjuor, eftersom att hennes klass var keff. Det var början på vår vänskap. Haha och det var tillsammans med Becko som jag blev bänkad på i princip alla innebandymatcher eftersom att vi tillhörde tredje kedjan och det var alltid den som fick sitta när man "toppade" laget. Eller så var vi helt enkelt bara dåliga? Men nej, det vill jag faktiskt inte påstå. Becko jobbar som Polare och precis som hennes titel så är hon en riktigt bra vän. Love på dig också Dragge, Becko eller Blomman!

Säg det till alla jag är påväg och jag älskar varje steg jag tar


GLITTER

Silverglittrigt nagellack från Depend

Alltså jag tror inte det här blev så snyggt haha?! Känner mig lite som en femårig tjej som gillar allt som är rosa och glittrar, haha. Men det får funka imorgon iallafall! Förresten är det skitkul att praktisera på Lindex.

DAY 06 - YOUR DAY

05:20 Vaknar av att Sebbe går upp för att åka till jobbet. Drar täcket över huvudet eftersom att han tänder lampan?! Får iallafall några pussar innan han åker. Snällt.
05:30 - 06:30 Somnar om och vaknar inte förrän alarmet ringer vid halv sju.
06:35 Går upp, kissar och börjar så smått göra mig iordning.
07:30 Åker med Sebbes föräldrar in till Bålsta.
08:00 - 08:30 Sitter i väntallen på tågstationen för att slippa stå utanför Lindex huvudingång och frysa ihjäl i de 22 minusgraderna vi hade imorse. Helt galet. Sitter i vänthallen för att slippa hänga i centrum, haha.
09:00 Börjar dagen på Lindex med att hänga upp en skylt i taket, samt att byta ut "Dagens vara".
12:30 Äter lunch, en pasta Alfredo från Felix/Findus? Haha, gott var det iallafall.
15:00 Slutar för dagen, går upp till samma vänthall för att vänta på 15:30-bussen.
15:40 Kommer hem, slänger väskan på sängen och sätter mig framför datorn.
17:42 Sitter fortfarande här...
18:00 Middag framför "Förkväll".
19:38 Lyssnar på "Snart är det jag som är kung" och chillar.
21:00 Kollar på Grey's.
22:00 - 00:00 Vene
00:00 - 00:30 Somnar förmodligen gott i min säng

Sådär, det var väl typ så utförligt det fick bli! Heja mig, gör väl dag 7 senare ikväll, ligger ju efter med dagarna he-he.

DAY 05 - YOUR DEFINITION OF LOVE

Kärlek. Vad är det egentligen? Just nu är jag mitt i en underbar bubbla, och det gör mig lycklig. Hjärtat slår ett par extra slag och allt känns så mycket enklare när man vet att man har någon vid sin sida. Det är härligt att vara kär.

Men även kärleken har en baksida. Att vara kär i någon som inte känner samma sak. Är det olycklig kärlek? Ja, jag antar det. Så länge du inte vill gå runt och vara kär i hemlighet, bara på skoj sådär.

Hur som helst, vi kan nog alla konstatera att kärleken har två sidor. Jag hoppas att alla någon gång ska få uppleva äkta kärlek. Kärlek till er alla hihi.


RSS 2.0