Tandis


Snart ska jag till tandis... Ser jag fram emot det? Nej. Har tandläkarskräck och gillar inte när dom gräver runt i munnen med massa verktyg. Efter tandis sticker jag till Sebbe och imorgon blir det Gävle med bästa guzzarna. Hahah. Tjarå.

SILVER


Hej mina vänner! Idag har jag glidit runt i min nya silvertröja och känt mig allmänt cool. Jobbade mellan 9-15 och efter jobbet umgicks jag med Emelie ett tag innan jag drog hem och käkade pizza. Känns som det är det enda jag gör... Äter pizza. Tur att det bara känns så. Min systemkamera råkar vara utan batterier, så halvkeffa mobilbilder är allt som jag kan bjuda på denna afton. Tror nog att ni överlever! Snart blir det Halv åtta hos mig (♥) och efter det True Talent. Ser ut att bli en rätt så bra tisdagskväll ändå.

Nu är det klippt!



Måste bara få visa att Sebbe äntligen tagit sitt förnuft till fånga och klippt av sig sitt långa hår. Tyckte det blev sjukt mycket finare! Först var det sjukt ovant att se, men nu är jag van hihi.

Dagens inköp


Två par av världens bästa jeans! Finns ingen modell som passar mig bättre än den där, och tro mig, jag har testat allt. Men mäter man 183 cm över havet så är det bara JC som har längd 36 på jeans. Hur nöjd som helst är jag. Bästa byxorna ever and ever!

En cool silvertröja från allas vårat favvo-H&M! Snygg och skön som fan. Nu mina vänner har jag köpstopp, för nu har jag allt jag behöver för att hålla mig snygg och varm när hösten kommer på riktigt!

CARA MIA


Imorse var jag SÅHÄR glad, för att idag var dagen då jag, Emelie och Becko bestämt oss för att ta en liten shoppingtur! Strax efter elva kom Emelie och Becko och hämtade upp mig, och så körde vi först mot Hallonbergen där Emelie skulle på hemligt uppdrag (hon skulle klippa sin pappas jobbarkompis). Efter det så styrde vi bilen mot Vällingby C där vi skulle gå på Topshop. MEN, hör och häpna: Butiken hade stängt... Vi lackade och drog från Vällingby vidare mot Kista. Där shoppade vi typ loss och åt asgod mat. Vad jag köpte visar jag alldeles snart!

På vägen hem lyssnade vi på gamla klassiker såsom Tokyo med Danny, Cara Mia med Måns, Glassigt med Mange osv. Sjukt att man kan vartenda ord i dom där låtarna fortfarande. Sjukt att man kan dom överhuvudtaget...

My Sisters Keeper


Hej kära läsare! Sitter på sängen och lyssnar på min allra första spotifylista. Om jag får säga det själv (vilket jag får för det är min blogg hehe) så äger den! Och just idag känner jag mig så otroligt snäll så jag tänker dela med mig av listan vid namn myzan HÄR! Jag lovar att det finns något som passar alla. Den innehåller allt ifrån Amy Diamond till A Day to Remember...

Förövrigt så hängde jag med Becko idag. Vi har sedan länge bestämt att vi någon dag ska kolla på Allt för min syster, och sagt och gjort! Idag träffades vi på en film+pasta carbo+smoothiedejt hos mig. Under ett tillfälle i filmen började vi gråta som små barn. Sen fortsatte tårarna att rinna tills filmen tog slut i princip. Sorgligare film får man leta efter. När Becko tog sitt pick och pack och drog, käkade jag pizza med familjen och nu sitter jag här. Känns bra att jag gjort någonting idag, för då har jag en anledning att uppdatera här. Jag menar, vem fan vill läsa om att jag ligger hemma och plågar mig själv genom att kolla på Sjunde Himlen...?

Codes and keys


Har suttit med den här sidan öppen ett bra tag, funderat på vad jag ska skriva. Under tiden har jag hunnit med att lyssna igenom Death Cabs nya album. Det är bra, kanske inte riktigt i klass med de tidigare, men ändå bra. Om ni känner för att lyssna hittar ni det HÄR! Och det var väl ungefär allt jag kunde få ur mig för tillfället. 

Godnatt kompisar!

Happy birthday Pussempa


Hej kära läsare. Idag har vi firat Pussempas födelsedag. Efter jobbet tog jag mitt pick och pack och mötte upp Becko, Emelie och Anna på en uteservering i stan. Där satt vi ett tag, tog ett glas vin och bara chillade. Klockan halv sju drog vi oss mot vårt bokade bord på Hard Rock Café, där vi drack så sjukt goda drinkar (strawberry daiquiri!!!)  medans vi väntade på resten av sällskapet. Sen åt vi oss alldeles för mätta på alldeles för god mat. Helt underbar kväll, och grattis igen Emelie! ♥


Every teardrop is a waterfall


Är lite sne idag som ni kanske ser. Har klippt+färgat håret igen, vilket är hur skönt som helst. Tackar Pussempa för jobbet! Du är så duktig du. Och idag, ja idag har jag jobbat hela tre timmar. Lite det som är nackdelen med extrajobb. Man blir liksom bara inringd då det verkligen behövs. Men tre timmar är bättre än inget! Brukar ju åtminstonde jobba sex eller sju timmar annars så. HUR SOM HELST så är den här (klick!)  låten jävligt bra. Tack o hej leverpastej!!!

IM ON A BOAT


Igår var jag och Ida ute på sjön med pappa, Annica, Tess och Gina. Vi var vid en strand på Härjarö några timmar och käkade lunch, solade och badade. Mysigt var det!



Måndagslista


Namn:
My

Piercingar: Nej.
Tatueringar: Nej, men skulle kunna tänka mig något litet.
Längd: 183 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: Blond.
Fräknar: Nej :(
Motto: Har inget speciellt sådär
Kär? Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, ibland inte. Skulle inte ha något emot att lämna Bålsta, men att lämna Sverige vet jag inte.
Tycker du att du är attraktiv? Jadå, men sen har ju alla sina bad days också, haha.
Vilket schampo använder du? Haha, det som finns i duschen för tillfället. Det varierar väldigt mycket!
Vad är du rädd för? Att bli gammal och och att förlora någon jag tycker mycket om.
Gillar du berg- och dalbanor? Nej fy.

Senaste...
Filmen du hyrde? Hmm, bra fråga. Jag minns inte!
Filmen du köpte? Haha, minns inte det heller.
Låten du hörde: Death Cab for Cutie – Brothers on a Hotel Bed
Låten du laddade ner? Maggios nya album.
Personen du ringde? Sebbe
Personen som ringde dig? Sebbe
TV-program du såg? Smekmånaden på fyran. Film iofs!
Person du tänkte på? Pappa, för han smsade och frågade om vi ville åka båt imorgon.

Favorit...
Låt: Oj. Det är ju olika mest hela tiden. Kan inte säga en!
Sak att göra: Kramas, skratta och umgås med vänner.
Sport: Får väl säga innebandy med tanke på att jag spelade det förrut och älskade det. Innebandyn var mitt liv då, haha.
Kläder: Gråsvarta jeans från Crocker, stor svart oversizekofta och baslinnen.
Film: Allt för min syster, världens bästa och sorgligaste film. Aldrig gråtit så mycket till en film förrut.
Bil: Sebbes hahaha.
Serie: Tro det eller ej, men GLEE.

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja typ några hundra gånger sådär.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Ja det har jag väl gjort tyvärr.
Varit i slagsmål? Nej!
Blivit arresterad? Nä.
Träffat någon från internet IRL? Hmm. Jag antar det?

Antal...
Gånger du varit kär? 2 gånger, men bara en som fått mitt hjärta att slå dubbelt och min kropp att bli varm i snart 1 och ett halvt års tid.
Gånger ditt hjärta brustit? En gång.
Hjärtan brustet på grund av dig? Det vet jag inte, förhoppningsvis inga alls.
Killar du kysst? Hela 5 stycken, haha.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Varje gång jag fyllt år sen jag föddes, typ. 19 gånger då alltså. 

Senaste...
Boken du läste? Smuts.
Personen du fick e-mail av? Säkert nåt reklamgrejs.
Personen du fick brev av? Tele 2 antar jag, haha!
Personen du fick sms av? Elina
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Om man ska ta min riktiga familj (dvs mamma och pappa tillsammans) så är det nog minst 10 år sedan med tanke på att mina päron är skilda.
Saken du köpte? En kofta för 35 spänn på rean. Ett riktigt kap!

Välkommen augusti


Kan inte riktigt förstå att det redan är första augusti. För exakt två månader sen tog jag studenten, och snart står jag här utan jobb och med en höst som kommer allt närmre. Dock så gillar jag hösten, fast kanske inte det faktum att vuxenlivet tränger sig på. Jag måste verkligen söka jobb, och det snart!

Jobbar min sista sommarvecka på Lindex nu, vilken känns både bu och bä. Älskar att jobba där och har så sjukt trevliga arbetskamrater, men ja, som sagt. Hösten och verkligheten närmar sig med stormsteg, och alla vi sommarjobbare står där utan jobb (dock med en förhoppningsvis FET lön på fickan). 

Här är ett par bilder från Pussempas 18-årsdag(ar) 2010. Den 12 augusti fyller hon år, för att vara exakt. Tyckte dom passade bra till inlägget, och så är dom ju rätt fina också.

RSS 2.0