Oh you're so naive yet so

Hejsan allesammans! Idag var dagen då jag, Louise, Begonia, Kalle och Norrland skulle ta en tripp in till Stockholm för att gå på Gröna Lund. Vi alla var spända och förväntansfulla, vi pratade länge om vilken karusell vi skulle åka först, och vem som skulle sitta tillsammans med vem i vagnarna och vem som skulle få sitta ensam. Vi var förblindade av naivitet...

För när vi en stund senare kliver av bussen utanför Gröna Lund och kommer fram till entrén, upptäcker vi att kön till ingången var lite väl kort, eller ja det fanns ingen kö alls rättare sagt. Jag tänkte väl inte så mycket på det, men när vi kom fram till kassorna ser vi att stället är igenbommat! Vi blev för en stund helt tysta, tänkte att "Nej, det kan inte vara sant, det har bara inte öppnat än..." Men så var inte fallet, Gröna Lund var stängt, och ska inte öppna igen förrän imorgon och på söndag.

När vi insåg den hemska sanningen skrek vi, jag och Begonia kände på oss att vi skulle kunnat börja gråta vilken sekund som helst, som två småbarn som inte får en glass, haha. Louise frågade sig själv flera gånger varför vi inte bara tagit reda på om de hade öppet eller inte, hon kunde inte riktigt förstå. Tillslut brast Norrland ut i ett skratt som fick oss alla att bli på lite bättre humör, och vi kunde skratta åt situationen istället för att gråta. Så det var bara att bita i det sura äpplet, som man säger, och ta nästa buss tillbaka in mot staden, för att, som Begonia så vackert ropade: Nu åker vi och SHOPPAR!


Hur kunde vi vara så naiva? Vi insåg inte ens att något var fel när
vi inte hörde skrik och skratt och sånt ljud som brukar komma från
ett nöjesfält, när vi stod utanför... Men nästa år, nästa år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0